Kontakt

RALLY DUBROVNIK d.o.o.
Vukovarska 17, Dubrovnik
OIB: 86616415437
Tel: +385 98 243 880
Tel: +385 20 356 833

Auto škola Rally je osnovana 1995. godine u Dubrovniku i od tada osposobila tisuće kandidata u vozače.

Ured i učionica auto škole se nalazi u poslovnom centru Dubrovnika u zgradi RBA banke (Vukovarska 17) na prvom katu. Cilj nam je pružiti najbolju uslugu osposobljavanja i od kandidata izgraditi vještog i sigurnog vozača B, A, A1, A2, AM kategorije. Posebno iz ponude izdvajamo mogućnost polaganja na automatskom mjenjaču B kategorije za osobni automobil i A kategorije za maxi skuter.

Brojni polaznici naše autoškole danas su uspješni vozači, koji Vam najbolje mogu posvjedočiti našu kvalitetu obuke. Naša autoškola  je ponosna na izuzetno visoku prolaznost naših kandidata prema statistikama, u što se možete uvjeriti i Vi, odabravši nas. U svakodnevnom radu koristimo najsuvremenija tehnička pomagala, a nastavu iz prometnih i sigurnosnih pravila vršimo po izuzetno visokim edukacijskim standardima. Naši instruktori imaju dugogodišnje iskustvo rada sa kandidatima te postižu odličnu prolaznost na ispitima vožnje.

Osim toga, posjedujemo brojne izuzetno fleksibilne načine plaćanja naših usluga, što je, u današnje vrijeme, izuzetno bitno svima nama.
S nama ćete postati vozač te nakon uspješno položenog vozačkog ispita sudjelovati u prometu sigurno i samostalno!

Tu smo za Vas!

Ti bi krenuo, ali imaš još par pitanja? Slobodno nam piši ili se ovim putem prijavi za sljedeći rok. Odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

Želim polagati za kategoriju
AA1A2AMB

captcha